søndag 2. mai 2010

Tilbake fra "treningsleir"

Kom tilbake i går kveld etter en "treningsleir" i Roma. Vel, ikke akkurat treningsleir, men heller en ferietur.
Men som vi alle vet så er det sunt med avbrekk fra det monotone i blant.
Men jeg klarte nå alikevel få noe skyterelatert ut av turen, en Morini CM22RF ble resultatet. Bestilt hos Børslelars via SMS fra Roma.
Så nå er det bare å komme seg igjennom den h...tes papirmølla til politiet, det blir vel å levere noen kilo med dokumentasjon på behov for en .22 til.
Nå har jeg ikke noe problem med å oppfylle kravene men det burde da være en enklere måte å få gjort dette på. Det finnes jo det sentrale medlemsregisteret til NSF og det burde kunne brukes til bla. sånt noe.
Et system med elektronisk registrering av treninger og stevner linket rett til medlemsregisteret hadde gjort hverdagen enklere for veldig mange, ikke minst alle de som sitter med klasseføringer og resultatføringer rundt omkring.

Er det noen som kunne tenke seg en STEYR LP10 i gullfarge? Jeg kunne i hvertfall, men det ble et negativt svar på dette fra STEYR. Ble visst for mye jobb å gjøre bare for en stk. Kanskje det går an å eloksere den på nytt? Noen som har peil på dette?

I dag blir det avslapping og et kinobesøk, Iron Man 2 på Colloseum blir bra. Må jo feire bursdagen til Siri :-)
I morgen blir det ikke trening og tirsdag og onsdag så skal vi ha kurs med megalink for å lære oss å bruke de nye elektroniske skivene klubben har kjøpt inn. Og nå som kretsen har satt ut elektronikk på 50metersbanen på Løvenskiold så må man jo begynne å trene fripistol også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar