tirsdag 1. juni 2010

Slitsomt, stressende men gøy

Var på en måte primus motor for Løvenskiold Open i helgen. Det var vel egentlig meg og Peder fra Bærum som sto for arrangementet. Men uten alle som hjalp til som funksjonærer ville det ikke vært mulig å få gjennomført et såpass stort stevne. Har ikke tallene klare, men sånn ca. 150 starter skulle være riktig. Det er ganske mange starter til banestevne å være.
Startet med VM-fin/grov på lørdag, der slet vi litt med tidsforbruket. Tok vel dobbelt så lang tid som det burde ha gjort.
Diverse grunner til det, funksjonærer som hadde oversett at de skulle være tidlig ute, dårlig vær osv.
Men jeg håper og tror at alle hadde det trivelig til tross for lang dag.
Søndagen startet med standard, over 30 hadde møtt opp for å skyte. Det er veldig bra til dette programmet å være.
Etter standard ble det to ganger hurtig. Desverre fikk jeg ikke tid til å bli igjen for å skyte begge lagene. Hadde en avtale med ACDC, som desverre ble endel forsinket. Hadde man visst det på forhånd kunne jeg skutt hurtig fin også.

En skulle tro at det å planlegge et sånt stevne som Løvenskiold Open er ville medføre at man ikke kan skyte selv. I hvert fall ikke med greie resultater. Jeg må ærlig inrømme at jeg trodde det ville gå dårligere enn det gjorde. Årsbeste på standard tyder på at stress, mas og løping frem og tilbake for å få alt på plass ikke har så mye å si. Det vikrigste er kanskje at man synes det er morsomt. Jeg hadde det gøy, begge dagene. Selvfølgelig hadde det vært mindre gøy hvis ikke de som stillte opp frivillig som funksjonærer hadde gitt f...n. All ære til alle dere som hjalp til.

Oppi alt dette er det spesiellt hyggelig at det kommer nybegynnere som ikke bare skal skyte men som dukker opp grytidlig for å hjelpe til med stifting av skiver og annet. Ingen hadde bedt de om hjelp, men alikevel stiller de opp. Skulle ønske flere av de andre som har vært med en stund hadde den innstillingen.

Neste år er det duker for en stor forandring, da går nemlig hele stevnet på elektronikk. Det blir enklere på mange måter, ikke minst resultatservice blir enklere.
Desverre så har vi pr. idag ikke resultatene ferdig for alle øvelsene. Men dette skal forhåpentlig være på plass i løpet av uken, en har jo tross alt et liv utenom dette også, for ikke snakke om at en må jobbe litt også.

Takk til alle som hjalp til, både de fra OPK og ikke minst de fra BPK

Lars

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar