tirsdag 29. juni 2010

Home again

Kom tilbake i går kveld etter en snartur til Danmark.
Med i bagasjen var også en brukt Morini fripistol.
Dro nedover med bil på lørdag ettermiddag, hadde planlagt en overnatting i mellom Gøteborg og Malmø et sted. Etter mye leting, det finnes jo ikke motell langs veien lenger, så havnet vi i Halmstad. Ikke den beste dagen å ta inn på hotell i Sverige. Grunnen er at de feirer st. hans og da går prisene på overnatting opp, ja ja slik går det når man ikke vet bedre. Morgenen etter bar det med ferje fra Helsingborg til Helsingør, en kort tur på tjue minutter. Tok en pause i Helsingør, en liten by som er rett så koselig. Videre tok vi strandveien ned til København hvor vi tok inn på hotell i nærheten av Hunters House, praktisk siden vi da slapp å kjøre dit for å handle. For de som ønsker billig hotellrom, som forøvrig er inspirert av rommene du finner på danskebåten så sjekk ut http://www.cabinn.com/ . Billig og greit.
Resten av dagen ruslet vi rundt med hver vår GPS og lette etter geocacher, vi driver nemlig med geocaching i tillegg til skytingen. På den måten får vi sett mye mer enn om vi bare var vanlige turister.
Selvfølgelig så måtte vi ned til Nyhavn for å spise og drikke litt når vi først var her, men et besøk i Tivoli rakk vi ikke.
Mandagen hentet vi pangen og satte nesa hjemover, samme rute som vi tok nedover.
Stoppet hos tolleren i Sverige for å få papirer på gjennomreise med våpen, men de skjønte ikke hva de skulle gjøre så her måtte jeg tegne og forklare ned i minste detalj. Turen videre var en varm opplevelse i en bil uten aircondition, ble ett par ekstra stopp grunnet varmen. Samt et stopp hos tolleren på grensen Sverige-Norge. Lang kø og snilefart hos de ansatte gjorde dette til en kjedelig seanse, men selve fortollingen gikk greit.

I dag fikk jeg skutt med den også, ble 80 skudd før jeg tok kvelden. Men det var 80 gode skudd, og grepet var nesten perfekt. Tror ikke jeg skal justere det så mye siden det er få dager igjen til NM, ambisjonene på fripistoløvelsen er uansett ikke store i år. Men til neste år legger jeg lista litt høyere.

Lars

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar