mandag 29. mars 2010

Tre damer og meg ...........

Dagens lufttrening inneholdt tre OPK-damer (Siri, Tone, Marianne)og meg selv. Siste tilskuddet på stammen er Marianne Ø. Hun har tidligere skutt masse luft og er fortsatt god til tross for et langt opphold.
Vi klarte å overbevise henne til å bli med på luft-nm og med min reserve Steyr LP10 så er hun i gang med forberedelsene. Nå gjenstår det bare å få bekreftet at hun har fått plass på NM, påmeldt kun tre-fire uker før det går av stabelen.

I dag ble det en skikkelig økt, ca 150 skudd må sies å være bra, alle er selvsagt kvalitetsskudd. Nytter ikke med "tøyseskyting" som opplading.
Fikk også tid til å hjelpe Siri litt med noen enkle tips, så ut til å hjelpe umiddelbart. Nå må hun bare fortsette videre i samme stilen.

Vi avsluttet økten med konkurransetrening, 40 skudd, jeg skal ikke røpe resultatene men en av oss vant og og to av oss gjorde det ikke. Marianne var ikke med men ville utvilsomt hatt ett bra resultat.
I morgen blir det nok en økt, men denne gangen på Ekeberg. Siden det ikke er fellestrening for OPK grunnet påsken, så benytter vi anledningen til å bruke banen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar