onsdag 31. mars 2010

Stille og rolig

Vi dro som avtalt opp på Ekeberg i dag (tirsdag) for å trene litt. Siden det er påske så var det ikke fellestrening og du verden hvor stille og rolig det var. Vi var to med luftpistol og en med .22lr pistol. Selv om det selvfølgelig bråker mer med .22lr enn luft så gjorde det ingenting. Det aller beste med å være "alene" på banen er at man kan få trent mye mer seriøst enn når det er tjue stykker som bruker masse tid på å skravle ved skivene i stedet for å lappe slik at man kan komme i gang igjen.

Elektronikk, det kommer på Ekeberg i tillegg til vår egen bane på Løvenskiold. Det vil jo snu opp-ned på treningen, da kan man jo faktisk få trent effektivt på det man vil, helt uavhengig av hva de andre gjør.
Det blir til og med luftskiver der, kanskje vi kan få implementert lufttrening på en av fellestreningene? Hadde vært snadder det, burde i hvertfall være bra for rekruttering av nye luftskyttere.

I morgen er det "halv" dag på jobb, får se om det blir noe trening etter det. Uansett så skal det vel bli tid til litt tørrtrening.

Torsdag er det tid for den årlige påskepilsen i OPK-regi, med innlagt dartmesterskap. Har en pokal fra 2004 og det er vel på tide å vinne igjen, har vært i finalen flere ganger uten å klatre helt til topps igjen.

God påske til dere som skal ut av byen(e) og til alle dere som velger å kose dere i en stille by som er nesten tom for folk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar