onsdag 10. november 2010

Lang dags ferd mot natt

Skyteleder er noe en må være innimellom, uten skyteledere blir det ikke fellestreninger og da kan man like gjerne legge ned klubben.
Men hos oss er det å være skyteleder en sann fornøyelse, selv om det kan bli en lang dag.
I går var det min og Siri sin tur igjen, vi tok begge med oss pangen i tilfelle vi fikk tid til å skyte selv.
Skyte selv fikk vi da også gjort, lite folk som møtte opp i går. Men veldig hyggelig at de fleste da er nybegynnere eller forholdsvis nye. Ikke minst de fra siste kurset vi hadde, de har jaggu meg lært å skyte godt allerede. Skulle tro de hadde en skikkelig instruktør, hmmm, de hadde jo det ;-)

Agendaen i går var trening på 20 og 10 sekundere, tre og tre serier ble skutt før anvisning. Skal det bli noenlunde effektivt så må man i hvertfall skyte tre serier (på papp) i mellom anvisningene. En må jo faktisk rekke å bli litt sliten på en trening, ellers så blir det ikke så mye fremgang. Selvsagt ikke bare det som skal til for fremgang, en må jo ha en haug med andre ting i tillegg. Men å bare slenge ut fem skudd for så å sette seg ned å hvile er liksom ikke veldig effektivt.

Nå pleier jeg å gjøre det samme på duelltrening, men kanskje man skulle legge seg på fire og fire serier uansett hva man trener på?

Nåvel, det jeg egentlig skulle frem til her var at det var veldig hyggelig å være skyteleder i går, selv om vi ikke var ferdige før kl. 22.00

Lars

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar