fredag 9. juli 2010

Planen er ikke klar, men .........

Tankene svirrer rundt neste års bane-NM som finner sted i Oppdal.
Vi skal dit, det vet vi. Men vi kunne tenkt oss å få med oss flere fra klubben også, kanskje kunne vi bli en stor gjeng som bodde på samme sted osv.
Vi kunne også tenkt oss å få til en gruppe som trener sammen, jeg vet at Nils Joten og Hamar har fått til dette, det så jo ut til at de hadde det fint sammen under årets NM. Jeg får ta å finne ut hvordan de har gått fram for å få det til.
Uansett så er nå målet satt, vi skal gjøre det mye bedre neste år enn det vi gjorde i år.

Kanskje en eller annen form for felles treningsamling med forskjellige klubber kunne vært noe? Det ser jo ikke ut til at kretsene rundt omkring jobber på høygir for sånt noe. Da kan jo vi som har lyst gjøre det selv, kan ikke være så vanskelig å få til.

Etter litt ferie så begynner vi på igjen med trening, men denne gang må det bli litt mere målrettet enn tidligere.
Samt flere stevner som ligger litt lenger unna, det blir for trivielt å skyte på hjemmebane hele tiden og bare se de samme skytterne hele tiden. Ved å reise lenger unna så forandrer vi en del forutsetninger og da må vi skjerpe oss betraktelig. Ny bane, nye fjes, annerledes lys og stå tidligere opp er ting som påvirker og da er det greit å være vant til forskjellige forhold.
Så skal selvfølgelig simulatoren fram igjen, og da skal den brukes riktig. Det tror jeg vil gi oss fremgang og ikke minst innsikt i hva vi gjør når vi skyter.

Lars

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar