lørdag 3. juli 2010

Overstått

Puh, dæven døtte dette var slitsomt.
Første øvelse av årets bane-NM er unnagjort, i en varme vi nesten ikke har sett maken til i NM sammenheng.
Vanligvis så er det jo så kaldt når fripistoløvelsen skytes at man må ha på seg både ullundertøy og lue. Denne gangen fikk NM-lua mi ligge hjemme, shorts`n ble beholdt på og de nyinnkjøpte skytebuksene fikk ligge i bagen.
Men det blir vel kaldere slik at jeg får brukt de spesialbuksene i løpet av kommende uke.

Selve skytingen min kunne selvsagt ha vært bedre, men når man ikke har skutt fripistol siden 2006 så kan man ikke forvente så mye heller. Men det var nå likevel skikkelig artig, så artig at dette kommer ikke til å bli siste gang øvelsen skytes. Det er skikkelig morsomt å se at det går an å få gode skudd som treffer der de skal, selv om det er femti meter til blinken, forøvrig samme blinken som man skyter på i 25 meters øvelsene, bortsett fra der hvor man bruker duellskiva.
Synd bare at det ikke er flere som skyter dette, man trenger ikke en fripistol for å være med, går like greit med den vanlige .22`n man har liggende. Man får vel prøve å promotere øvelsen bedre/mere og ikke kalle den så vanskelig, det er jo bare litt lavere poengsummer man oppnår og det er jo likt for alle.

Nå i kveld blir det grillburgere på balkongen hjemme, ble fristet av Kenneth og Julie som satt og grillet burgere på NM-parkeringen/campingen. Jaggu hadde de ikke samme grill som oss, bortsett fra at de hadde termometer på sin. Og pizzastein til grillen hadde de også kjøpt, dårlig gjort å vise den til oss. Så nå må vi ut og kjøpe sånn stein.

Forøvrig så er det trivelig å hilse på gamle kjente, jeg kaller dem kjente selv om man bare treffes når det er NM, vi er jo tross alt med i en og samme familie, pistolskytterfamilien.

I morgen blir det hvile før alvoret begynner igjen på mandag, noen av disse gærningene skal skyte i morgen, da er det silhuett, men vi står over den øvelsen da jeg er blitt alt for treig for disse firesekunderne.

Til dere som ikke kommer på NM, dere aner ikke hva dere går glipp av.

Lars

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar