søndag 20. november 2011

Nesten .....

Nesten et perfekt skudd, 10.9 med følgende avvik: Bredde 0mm, høyde 0,2mm. Morsomt, men det hjalp ikke på sluttresultatet.
En tur til Mysen i går medførte at man måtte opp allerede kl. 07.00, avgang litt over åtte med to ekstra passasjerer. Tone og Mali skulle bli med i tillegg til oss selv.
Ankomst litt over ni, ble møtt av Anne-Grethe på utsiden, hun trakk litt frisk luft som det heter.
Inne var de allerede i gang med jobbing for å få ting klart for oss, vafler på bordet og kaffe var det sikkert også. I dag så fristet det imidlertid ikke, prøver å få ned matchvekten littegranne og da passer ikke vafler inn.
Jeg har sagt det før og kan godt gjenta det igjen, å være i Mysen på stevne er alltid hyggelig, alle er blide og imøtekommende. Selv om det stort sette er hyggelig rundt omkring på stevner så er det ekstra hyggelig på Mysen.
Det nest beste med Mysen er nærheten til harryhandelens land, la igjen utstyret på banen og dro for å handle inn nødvendig matvarer. Rakk til og med tilbake til en runde med sprintluft før turen gikk hjem igjen.

I dag blir det å slappe litt av, litt for mye skruing på jobben på fredag samt skyting i går gjør at armen må få hvilt litt i dag. Men kanskje blir det litt tørrtrening :-)

Lars

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar