søndag 26. februar 2012

Blåste ut støvet .............

Fint vær gjorde at det ble en liten tur til Løvenskiold i dag for å få blåst ut litt støv av magnumen.
Hadde også tenkt å få skutt med 9mm, men den lå pent og pyntelig igjen hjemme mens ammoen ble med til banen :-(

Selv om været er fint og det er forholdsvis varmt så er det j...ig glatt å kjøre den siste biten inn til banen.
Nesten ikke noe særlig hjelp i firehjulstrekk heller.
På banen var det kjente, kaffen allerede satt på og fyr i peisen ble det også. Koselig :-)

Litt skravling, et par nesten piruetter på isen og vips så var alt lagt ut over bordet ute, linet opp og klart til bruk.
Feltskiver på 15m fikk holde i dag, må jo venne seg gradvis til denne type skyting etter en lang innendørssesong. Blir det flere slike helger så blir det også flere turer ut på banen.

Magnumen kjentes uvant svak ut, sikkert fordi jeg ikke gruet meg så mye til rekylen. Traff midt i gjorde jeg også, selv med Siri sin pang.
Fikk også testet Siri sin .32 GSP med min egenproduserte ammo, gikk som bare rakkern den.

Alt i alt en veldig hyggelig tur på banen og hyggelig samvær med andre fra klubben.

mandag 13. februar 2012

Nybegynnervennlig?

Sitter og lurer på om det er nybegynnervennlig med forhåndspåmelding til ordinære stevner, tenker ikke på KM, DM eller NM og sånt.
Er det kanskje ikke sånn at med forhåndspåmelding så blir terskelen for nybegynnere høyere for å komme på stevner. Mange av de ferske bestemmer seg kanskje i siste liten for å være med, kanskje hørte de på siste trening at det var stevne dagen etter eller noe sånt. Så møter de kanskje opp, uvitende om at det er forhåndspåmelding. Kanskje er ikke banen en gang full fordi noen av de forhåndspåmeldte ikke kom.
Kanskje ville man ikke vente de to timene man fikk beskjed om å vente for at det kanskje var ledig plass da.
Hva skjer da?
Kanskje kommer de ikke tilbake noen gang, i hvert fall så vil det sikkert være slik for noen.


For oss etablerte er det ikke så stor fare, vi er jo vant til å sjekke terminlista for sånt (noe jeg glemte i dag). Hvor mange av de ferske sjekker lista?
Når jeg tenker meg om så er det heller ikke så mange av de andre som sjekker heller, mye info kommer fra andre på trening og da er det fort gjort å glemme viktige detaljer.

La oss i hvertfall ha noen stevner som vi kan kalle lavterkseltilbud, ha kaffe på bakrommet, stinn brakke og ventetid. I påvente av å få skyte på neste lag er det fint å ha bakrommet å skravle i.
Med bare forhåndspåmeldinger blir dette helt borte, da kommer man fem minutter før man skal skyte og går med en gang man er ferdig, for det er jo ingen å prate med.