søndag 28. oktober 2012

En uke kronet med gull

Siden sist har det blitt stevne i Mysen(forrige lørdag), etterfulgt av en kjapp "Harrytur" for proviantering.
Søndagen bar det ut til Rykkin, der var vi hele to pistolskyttere, kun meg fra OPK. Trivelig var det likevel.

Etter to dager med resultater under godkjent var det på tide å reise kjerringa som det heter, luft på Kolsås med Bærum pk som arrangør. En haug med folk var det der som vanlig.
Først luftsprint som endte som det pleier, deretter 60skudd. Greit nok resultat på 60skudd og ikke minst en veldig bra gjennomføring hele matchen i gjennom.

Tirsdag var det atter trening i OPK-regi. Noen hadde rigget opp elektronikken og dermed så ble det duelltrening på elektronikk. Lufttrening på onsdag, en skikkelig god gjennomføring av oppgavene jeg hadde satt meg.
Torsdag var det fridag :-)
Fredag hadde vi tenkt å komme sent på trening, jeg hadde lagt opp til spesialtrening på silhuett for de som kunne tenke seg å prøve det. Kom ikke så mange for å sid et sånn. Ikke en gang skyteleder kom, derfor endte vi opp med å dra tidligere på trening for å låse opp for de stakkarene som fortsatt stå ute og frøs.

Som trøst fikk de skyte litt lenger enn vanlig på en fredag. Men silhuett-trening ble det altså ikke.
Ikke vits i det med ingen oppmøtte, kanskje kommer det flere neste gang.

Lørdag var det trening med ungdommene i OPK, vi fikk en ny jente inn i gruppa. 16 år og ikke skutt før, men det var det ingen som kunne se. Håper hun fortsetter for skytingen så veldig bra ut.

Tanken bak tidligere nevnte spesialtrening på silhuett var egentlig å prøve å få med noen flere på silhuettstevnet som skulle være i dag. I mangel av andre fra klubben så dro jeg med meg Siri opp på Ekeberg.
Siden hun ikke hadde skutt silhuett siden 2008 så var hun bare med for morro skyld,
Jammen sa jeg morro, holdt på å slå meg gjorde hun, kun to poeng bak. Og for ikke å snakke om en solid per, 54p over forrige pers.
Men det betyr at jeg kan titulere meg som kretsmester i silhuett 2012.
Klart det er morsomt å vinne, men akkurat nå er det mer morsomt at Siri nesten slo meg. Grattis til henne.

I morra er planen null skyting, i stedet så blir det en tur på ACTIC for fysisk trening.

God uke til alle sammen.
Lars

fredag 19. oktober 2012

Endelig helg ....

Endelig helg og mulighet til å puste ut litt.
Eller ...........

Vel, uka har vært bra skytemessig. Klubbmesterskap i standard på tirsdag med årsbeste resulterte i femteplass. Og for de som tenker at klubbmesterskap ikke teller, dere har ikke deltatt på OPK sine.
Med 25stk totalt, hvorav 16 i herreklassen så ble det ganske bra stemning på banen, ikke noe å si på prestasjonspresset der i gården nei. Med 508p så er jeg godt fornøyd, selv om det er en del poeng opp til pers.
Siri klarte å mobilisere hele 9 damer til å delta, det må være lenge siden det var så mange damer med, og med det så ble det da delt ut tre medaljer i dameklassen også. Kult.

Onsdag var det som vanlig lufttrening, hadde tenkt meg på stevne men det ble avlyst grunnet vannlekkasje.

Fikk en hviledag i går, passet bra da jeg trengte å få ryddet litt på "herrerommet".

I dag var jeg skyteleder, stinn brakke og høy stemning er perfekt opplading til helgen.
Etter endt fellestrening så tok jeg på meg trenerrollen og hadde duelltrening for de som var interessert i det.
Fem stykker ble igjen fra åtte til halv ti og det er ikke galt på en fredagskveld.
En perfekt måte å avslutte fredagskvelden på.

I morgen er det luftstevne i Mysen, der har vi med noen unge i tillegg til meg selv. Først trener så utøver :-)

Søndag var tenkt som hviledag, men "fant" et luftstevne jeg hadde oversett og dermed så blir det litt skyting da og :-)

Ha en god helg alle dere der ute.

mandag 15. oktober 2012

Nok en årsbeste

Fikk årsbeste på hurtig fin i dag. Men resultatet er jo møkk dårlig :-(
Eneste trøsten får være at jeg fikk de tre ekstra poengene jeg trengte for å sikre meg en bronseplakett i klubbens Keiserpokal-skyting.

I morgen er det klubbmesterskap i standard så da er det vel bare å fokusere mot det, skal nå gi det jeg har så får vi se hva sluttsummen blir.

Onsdag er det tid for lufttrening igjen før vi på fredag skal trene .22

Lørdag går turen til Mysen for luftstevne, med på lasset blir det noen ungdommer fra klubben. Det blir kult, håper vi alle er fornøyde når vi drar derifra. Uansett så blir det jo hyggelig å treffe de koselige folkene fra Mysen.

Midt oppi all denne skytingen må jeg også innrømme at jeg trenger å få trent fysisk, kroppen forfaller og kanskje er det en del poeng å hente på akkurat det. Om ikke annet så er det bedre for helsa å holde seg litt i form. Får vel grave fram medlemskortet mitt så jeg slipper inn på ACTIC :-)

Ha en fortreffelig uke og kanskje vi ses på et stevne i nær fremtid.
Lars

mandag 1. oktober 2012

Ny pers i dag

Endelig kom det en ny pers, selv om den kom i en øvelse jeg ikke trives med så er jeg fornøyd med å perse.
284p på sprintluft er fire poeng opp fra gammel pers som ble satt i fjor. Kanskje er det den siste tidens mengdetrening som gjør susen, eller kanskje min nye LP10E :-)

At det ikke stemte på vanlig 60skudd luft etterpå for så være. Fikk med meg en 96p serie og den smakte godt, resten er allerede glemt.

Forøvrig så var en av klubbens ungdommer med på stevnet i dag, Marius hadde med seg egen sjåfør og medhjelper (mora). I følge Marius så hadde det blitt fler poeng hadde det ikke vært for at medhjelperen skrudde feil vei på siktene. Han er tydeligvis allerede blitt en dreven skytter som har lært seg bortforklaringer :-) Tror vi må lære disse unge hvordan de skal skru på siktene selv. Tryggest det tenker jeg.

Eller så har det vært en del stevner hos Bærum pk siste uke, ute i kulden, brrr.
At kroppen og spesielt leddene mine ikke takler kulda merkes godt på skytingen. Blir deilig med flere innendørsstevner noen måneder nå, i hvertfall så er det godt for kroppen.


Lars